دنیای مطالب کامپیوتر و دانلود قهوه

دنیای مطالب کامپیوتر و دانلود قهوه
اطلاعات نرم افزار اطلاعات سخت افزار و بازی و خبر و اینترنت و دانلود + دنیای مجازی  
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
اول من و لینک کنید نام لینک من برای قرار گیری در وبلاگ شما (دنياي كامپيوتر و دانلود  قهوه) حالا خودتون رو از طریق لینک هوشمند لینک کنید





این که چقدر شما در برابر هکرها آسیب پذیر هستید، سوالی است که نمی توان با اطمینان به آن جواب داد. در بیشتر مواقع دزدها شب هنگام برای دزدی از منازل اقدام می کنند. اگر بیدار باشید و دزد به شما حمله کند، احتمال این که بتوانید در برابر این تهاجم از خود تان دفاع کنید بسیار کم است؛ چرا که با کوچک ترین اشتباه شما، امنیت تان به طور کامل به خطر خواهد افتاد.

 

مشکل اینجاست که ما همگی تمام این مسائل را می دانیم، ولی با وجود این همچنان با انجام کارهای بسیار کوچک، امنیت کل اطلاعات موجود روی اینترنت مان را به خطر می اندازیم. این را هم باید اضافه کنم که امنیت، تنها مخصوص اطلاعات نیست و ممکن است پول را هم شامل شود. همه ما می خواهیم از اطلاعات شخصی و دارایی مان دفاع کنیم. هیچ یک از ما دوست نداریم روزی برسد که با دیدن حساب بانکی مان شوکه شویم. البته این شوک می تواند صفر بودن موجودی حسابمان باشد یا حتی بدتر از آن، دیدن مبلغ زیاد بدهی به بانک.

 

به همین مناسبت در این مقاله به بررسی بزرگ ترین اشتباهات کاربران رایانه و اینترنتی خواهیم پرداخت که در تمام دنیا اتفاق می افتد. نادیده گرفتن هریک از اینها ممکن است شما را مورد تهاجم دزدان، ملورها یا حتی بدتر از اینها قرار دهد.

 

اشتباه شماره یک در ارتباط با به روز کردن نرم افزار های ضدملوری است، به احتمال زیاد تا به حال در سایت های مختلف موجود روی اینترنت با پیام دانلود کردن نرم افزار های ضدملوری مواجه شده اید. بیشتر چنین تبلیغاتی شامل دانلود این نرم افزار ضدملوری یا به روز کردن آن است. با این که بارها در این زمینه هشدار داده شده، بسیاری از کاربران با سهل انگاری چنین هشدار هایی را نادیده می گیرند. پس اگر هنوز هم نرم افزار آنتی ویروس و آنتی ملوری روی رایانه تان ندارید، بهتر است هر چه سریع تر اقدام کرده و آن را روی سیستم تان نصب کنید. تعداد زیادی از یک چنین برنامه هایی به صورت مجانی در دسترس همگان قرار می گیرد، برای مثال برنامه هایی چون Advanced SystemCare و MalwareBytes.

 

با این حال تنها داشتن یکی از این برنامه ها کافی نیست، بلکه مهم ترین کار به روز کردن یک چنین نرم افزار هایی است. برای به روزشدن این نرم افزار ها نه تنها لازم است خود برنامه را به روزرسانی کنید، بلکه قسمت پایگاه اطلاعات و خطرات احتمالی آن را نیز باید دائم تغییر دهید. اکثر برنامه ها دارای قسمتی است که می توانید گزینه عملیات به روزرسانی را در آنجا انتخاب و مدت زمان مناسب برای انجام این کار را مشخص کنید. پس بهتر است برای بالا بردن کارایی آنها دائم آپدیت شان کنید؛ زیرا در غیر این صورت این نرم افزار ها توانایی مقابله با جدید ترین ویروس ها و ملور ها را نخواهند داشت.

 

دومین اشتباه بسیار شایع دیگر، استفاده نکردن از Firewall هاست. تعداد بسیار کمی از کاربران دارای نرم افزار های ضد ویروس هستند و تعداد بسیار کمتری از این جمعیت هم علاوه بر یک چنین نرم افزاری از Firewall هم استفاده می کنند. پس آیا واقعا ما نیاز داریم Firewall داشته باشیم؟ بله، چرا که نرم افزار های ضدویروس و Firewall ها دو چیز کاملا مجزاست، که هریک از آنها برای هدف جداگانه ای ساخته شده است. به همین منظور شما نیاز دارید هر دو را داشته باشید تا بتوانید به هر طریقی شده امنیت تان را پوشش دهید. برای درک بهتر تفاوت این دو برنامه از هم، بهتر است Firewall را به عنوان یک دیواره دفاعی نگاه کنید و آنتی ویروس را به عنوان یک تفنگ. دیواره دفاعی مانع واردشدن بسیاری از مهاجمان به قسمت داخل می شود. هر چند این امکان وجود دارد برحسب تصادف، دزدی بتواند از سوراخ موجود روی دیوار تان وارد منزل شود. مسلما در چنین موقعیتی تنها سلاح باقی مانده برای دفاع تان به کارگیری سلاح است. عینا مشابه این حالت برای ویروس ها و ملور هایی که می خواهد وارد سیستم تان شود نیز اتفاق می افتد.

 

اشتباه شماره سه به ایمیل هایی که روی اینترنت رد و بدل می شود مربوط است؛ چرا که این روش یکی از پراستفاده ترین الگو هایی است که برای ایجاد ارتباط روی اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل یکی از مهم ترین مواردی که کاربران و کلاهبرداران در آن با یکدیگر مواجه می شوند، هنگام ارائه اطلاعات شخصی پس از دریافت ایمیلی خاص است که می تواند برایتان خطرساز شود. برای پیشگیری از بروز چنین وضع بهتر است ایمیل هایی را که از طرف افراد ناشناس دریافت می کنید، به هیچ عنوان باز نکرده و به آنها جواب ندهید. علاوه بر این، بدون هیچ معطلی چنین ایمیل هایی را حذف کنید. برای این که بتوانید به آسانی بفهمید یک ایمیل اسپم است یا نه، بد نیست به آدرس فرستنده آن توجه کنید؛ چنانچه از سوی فردی ناشناس بود، پیش از بازکردن، آن را حذف کنید.

 

چهارمین اشتباهی که بسیاری از ما ممکن است مرتکب شویم انتخاب نادرست گذرواژه برای سایت های مختلف است؛ زیرا بیشتر ما برای پیدا کردن یک گذرواژه مطمئن و قوی مشکلات فراوانی داریم؛ ولی مشکل تنها به انتخاب گذرواژه مربوط نمی شود، بلکه این که چه مقدار گذرواژه مان از امنیت برخوردار است یا نه موضوع بسیار حائز اهمیتی است.

 

از اشتباهات دیگر ما انتخاب یک گذرواژه برای سایت های متفاوت است، تا راحت تر آنها را به خاطر بسپاریم. مثلا با انتخاب گذرواژه های یکسان برای Gmail، Facebook و دیگر سایت ها، خود را به دردسر بزرگی خواهید انداخت؛ چرا که اگر کسی یکی از این گذرواژه هایتان را کشف کند، می تواند برای وارد شدن به تمام اکانت هایتان از آن استفاده کند. تنها راه حل جلوگیری از چنین مشکلی انتخاب گذرواژه های متفاوت برای سایت های مختلف است؛ علاوه بر این هر سال گذرواژه اکانت های متفاوت تان را حتما تغییر دهید


دوست عزيز نظر يادت نره☺☻
اگر از مطلب خوشتان آمد و برای شما مفید بود نظر دهید و در نظزر سنجی ما شرکت کنید

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ سه شنبه 2 آبان 1391برچسب:, ] [ 9:24 ] [ مجید ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

سلام به همه اگه مطالب وبلاگ رو دوست داشتین نظر یادتون نره راستی تو نظر سنجی هم شرکت کنید ممنون میشم تشکر از همه
امکانات وب