▪ زمان استفاده از اینترنت را محدود کنید. اجازه ندهید فرزندتان هر چقدر می خواهد در دنیای مجازی بچرخد.
▪ به نوجوان خود بیاموزید هر چیزی در اینترنت می بیند یا می خواند، حتما درست و واقعی نیست.
▪ روی سایت هایی که فرزندتان به آنها مراجعه می کند، نظارت داشته باشید. این کار را کاملا غیرمستقیم انجام دهید.
▪ سعی کنید با اطلاعات جدید و پیشرفت تکنولوژی آشنا شوید و در این حوزه ها آموزش ببینید. ناآگاهی از پیشرفت های جدید باعث افزایش شکاف نسلی بین شما و نوجوانتان می شود.
▪ زمانی را برای دیدن سایت های مختلف با فرزند خود اختصاص دهید. درمورد مطالب و محتوای آنها با هم بحث و مذاکره کنید. داشتن فعالیت مشترک با فرزند به شما فرصت می دهد بر فعالیت های او نظارت داشته باشید و فرصتی را هم برای نقد مطالب در اختیارتان قرار می دهد.
▪ به فرزند خود بیاموزید صحبت در اتاق چت، صحبت با یک غریبه است و همان احتیاط هایی که درمورد ارتباط رودررو با غریبه ها به کار می بندیم، باید در اینجا نیز رعایت کنیم.
▪ به او بگویید هرگز نباید اطلاعات شخصی و خانوادگی خود را در اینترنت به شخص دیگری بدهد. تاکید کنید هرگز با شخصی که در اتاق چت با او گفت وگو کرده، نباید قرار ملاقات بگذارد.
▪ به فرزندتان یادآوری کنید همان قوانینی که در ارتباطات واقعی رعایت می کنند، باید در ارتباطات اینترنتی نیز رعایت کنند. رفتارهایی مانند فحش ندادن، استفاده نکردن از کلمات زشت و رکیک و موضوعاتی از این قبیل.
▪ به آنها بیاموزید که ارتباطات اینترنتی و چت کردن ما را برای ارتباطات واقعی بین فردی آماده نمی کند و نمی تواند حقیقی باشد.
▪ فقط زمانی اجازه ساختن نشانی ایمیل به او بدهید که مطمئن باشید به بلوغ کافی رسیده است. روش استفاده صحیح از ایمیل ها را هم به او بیاموزید و اجازه دهید گاهی کنار شما بنشیند و از مطالب موجود در ایمیل های شما آگاه شود
دوست عزيز نظر يادت نره☺☻
اگر از مطلب خوشتان آمد و برای شما مفید بود نظر دهید و در نظزر سنجی ما شرکت کنید
نظرات شما عزیزان: