حافظه ROM يک نوع مدار مجتمع (IC) است  که در زمان ساخت داده هائی در آن ذخيره می گردد. اين نوع حافظه ها علاوه بر استفاده در کامپيوترهای شخصی در ساير دستگاههای الکترونيکی نيز به خدمت گرفته می شوند. حافظه های ROM از لحاظ تکنولوژی استفاده شده، دارای انواع متفاوتی است.....



ادامه مطلب

حافظه های  الکترونيکی با اهداف متفاوت و به اشکال گوناگون تاکنون طراحی و عرضه شده اند. حافظه فلش ، يک نمونه از حافظه های الکترونيکی است که برای ذخيره سازی آسان و سريع اطلاعات در دستگاههائی نظير : دوربين های ديجيتال  ، کنسول  بازيهای کامپيوتری و ... استفاده می گردد. حافظه فلش اغلب مشابه  يک هارد استفاده می گردد تا حافظه اصلی



ادامه مطلب
استفاده از حافظه صرفا" محدود به کامپيوترهای شخصی نبوده و در دستگاههای متفاوتی نظير : تلفن های سلولی، PDA ، راديوهای اتومبيل ، VCR ، تلويزيون و ... نيز در ابعاد وسيعی استفاده می گردد .هر يک از دستگاه های فوق مدل های خاصی از حافظه را استفاده می نمايند.

ادامه مطلب

کوچکترین کامپیوتر رومیزی دنیا که مکعبی به ابعاد تقریبی پنج سانتی متر است از لینوکس قدرت میگیرد.
مشخصات این کامپیوتر جذاب عبارت هستند از یک پردازنده ۳۰۰ مگاهرتزی اتم، ۶۴ مگابایت اس.دی. رم، خروجی مونیتور با وضوح ۱۰۲۴ * ۱۲۸۰ پیکسل، درگاه فلش کارت، درگاه یو.اس.بی، کارت شبکه و کارت سریال.
مشخص است که این سخت افزار نمی تواند هیچ سیستم عامل مدرنی را اجرا کند اما نسخه های سبک لینوکس امکان اجرای گرافیکی روی این کامپیوتر و اتصال بدون دردسر به اینترنت را دارند.
این مکعب جذاب در دو رنگ زرد و مشکی در ژاپن تولید شده است



اصرار دارد که این سریع ترین پردازنده گرافیکی لپتاپ ها می باشد. به ویژه این که ای.ام.دی ادعا می کند این گرافیک، ۲۵ درصد سریع تر از هر پردازنده گرافیکی است که تاکنون به عموم معرفی شده است. مانند انویدیا، AMD هم مایل است که قدرت نمایی هایی را با گرافیک جدیدش انجام دهد. از جمله این که ۶۹۹۰ می تواند در بنچ مارک ها و خیلی از بازی ها؛ بر GTX ۵۸۰M حکم روایی کند.
اما بگذارید به جای پرداختن به دعوا هایی که این شرکت ها با هم دارند، کمی به بررسی تکنولوژی های به کار رفته در این مدل جدید بپردازیم. مدل ۶۹۹۰ M از تکنولوژی Eyefinity پشتیبانی می کند. با مشخصات و عملکردی که از این مدل می بینیم، می توانیم مطمئن باشیم که ۶۹۹۰ بر مدل پرطرفدار ۶۹۷۰M مسلط خواهد شد. با این حساب می توانیم منتظر لپ تاپ ها یا کامپیوتر های All in One باشیم که از این کارت گرافیک بهره می گیرند.
اگر بخواهیم کمی دقیق تر به مشخصات این کارت نگاه کنیم، باید اول از همه به سرعت کلاک هسته آن بپردازیم که برابر ۷۱۵ مگاهرتز می باشد. وقتی این سرعت کلاک را با یک میلیارد و هفتصد میلیون ترانزیستور به کار رفته در این کارت گرافیک جمع ببندیم، به قدرتی برابر ۱.۶ ترافلاپ دست خواهیم یافت. این تعداد ترانزیستور در قالب ۱۱۲۰ پردازنده جریانی در آمده اند تا بتوانند چنین قدرتی را ایجاد نمایند. لازم به ذکر است که با قدرت ۱.۶ ترافلاپ، این پردازشگر می تواند در هر ثانیه ۱ تریلیون و ۶۰۰ میلیارد دستور العمل را اجرا کند.
نکته مهم دیگر حافظه کارت هاست که ۶۹۹۰ در این زمینه چیزی را کم نگذاشته است. ۲ گیگابایت حافظه GDDR ۵ با فرکانس ۹۰۰ مگاهرتز، آن هم با رابط ۲۵۶ بیتی، ندای سرعت بالایی را به ما می دهند و وقتی به پهنای باند ۱۱۵.۲ گیگابایت در ثانیه نگاه می کنیم، به پتانسیل حقیقی این سرعت پی می بریم. یک پیشرفت خوب دیگر برای لپ تاپ ها



چگونه در فلش فایل exe بسازیم ؟

همانطور که اکثرا میدانید برای ساخت فایل های اجرایی با فلش بعد از ساخت فایل swf به منوی فایل رفته و سپس روی گزینه publish setting کلیک میکنیم . در پنجره ای که باز میشود گزینه windows projector  را تیک میزنیم . حالا برای ساخت فایل exe دکمه publish را میزنیم . فایل exe ما آماده است . اما این فایل یک فیلم فلش است که همیشه در پنجره flash player اجرا میشود......



ادامه مطلب
صفحه قبل 1 ... 108 109 110 111 112 ... 128 صفحه بعد
  • دانلود فیلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ